F Njut av Livet Spa och MassageBehandlingarI våra behandlingar använder vi produkter från Maria ÅkerbergMassage

Klassisk massage


Klassisk massage är en behandling som går på djupet och löser muskelspänningar, ökar blodgenomströmningen och är bra för stela och ömma muskler. Massagen stärker även immunförsvaret och har en avslappnande effekt på kroppen. Anpassas efter önskemål.

30 min 555 kr, 60 min 895 krSpamassage


En skön och avkopplande massage som förebygger stress och spänningar. Oljan som masseras in är mjukgörande för din hud. Anpassas efter önskemål.

30 min 555 kr, 60 min 895 krHelkroppsmassage


En härlig massage från topp till tå. Massagen inleds med ryggen, axlar och nacke. Sedan masseras benen, fötter, mage, armar, händer, dekolletage, ansikte och huvud. Välj på klassik- spa- eller chokladmassage.

60 min, 895 krAromamassage


Aromamassagen är en skön och avkopplande massage som ger total avslappning. En varm eteriskolja som sakta och lätt masseras in på huden. Avslutas med en härlig ansikts- och hårbottensmassage.

90 min, 950 krTaktil massage


Taktil massage är en mjuk och omslutande beröring av huden som anpassas efter varje individ. Denna helkroppsbehandling ger total avslappning.

60 min, 795 krChokladmassage


Din kropp masseras med en varm chokladolja som är mjukgörande för din hud. Huden får en ljuvlig doft av choklad. Behandlingen gör dig pigg och glad och har en fantastisk avslappnade effekt.

30 min 555 kr, 60 min 895 krGravidmys


En skön behandling med lite lättare massage som anpassas efter dina behov. Passar dig som har svullna ben och händer, trött i ryggen eller som vill ha en avkopplande stund

30 min 555 kr, 60 min 895 krAnsiktsmassage


En lättare rengöring följt av en behaglig ansikts- och hårbottensmassage.

30 min, 455 krKoppningsmassage


Koppning är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage.
Med hjälp av ”sugkoppor” bildas undertryck i huden som påverkar bindväven i musklerna och underhud.

Koppning ger ökat välbefinnande och används ofta vid muskelspänningar, senfästesinflammationer, celluliter och för att öka cirkulationen.

Du ska inte ta en koppningsmassage:
om du är gravid, har hudproblem, vid akuta inflammationer, om du har hjärtproblem och äter blodförtunnande mediciner eller om du har haft cancer dom senaste 5 åren

30 min ord.pris 555 kr

60 min ord.pris 895 krKoppningsmassage för ansiktet


Minskar ärrbildning, svullnader, ger lyster och stramar upp din hud. Behandlingen rengör huden på djupet och minskar muskelspänningar i ansiktet. Perfekt för dig som vill ha extra lyster i din hy.

15 min, 225 kr, kan läggas till i en ansiktsbehandling för 150 krAnsikte

Ansiktsbehandling


Njut av en härlig uppfriskande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, och mask. Behandlingen avslutas med en avslappnad massage över ansiktet.

30 min, 500 krAnsiktsbehandling för män


Rengöring, peeling, mask, fuktkräm och ansiktsmassage

30 min, 500 krMakeup


Bli naturligt vacker med ekologisk och vårdande makeup från Maria Åkerberg. Du väljer mellan en dag- eller festmakeup som läggs efter önskemål.

30 min 450 kr, 60 min 650 krAnsikte lyx


Njut av en härlig uppfriskande ansiktsbehandling med peeling och mask. Behandlingen avslutas med en dag- eller festmakeup.

90 min, 800 krAnsiktsbehandlingar med AHA-syra

Inför och efter AHA-behandling


Efter AHA-behandling så vidta försiktighet i solen och använd hög solskyddsfaktor. Undvik helst att sola ansiktet. En AHA behandling snabbar på hudens cellförnyelse så det är inte ovanligt att huden fjällar.AHA-Behandling Express

Ge din hud en kick med denna express-behandling med rengöring, hudanalys, aha-syra, mask och kräm.

30 min, 555 krAHA-Behandling Bas


Ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, portömning, brynformning, mask och kräm.

60 min, 795 krAHA-Behandling Klassisk


En ljuvlig behandling med rengöring, hudanalys, portömning, brynformning, massage av ansikte och dekolletage, samt mask och kräm.

90 min, 950 krAHA-kur


Besväras du av ärr, linjer, acne, eller pigmenteringar? Vill du ha mer spänst och lyster? Denna behandling är då för dig.

Du kommer på 6 x 30 min AHA-behandlingar för priset av 5 st.Färgning av frans och bryn med brynformning30 min, 425 kr (kom osminkad)Brynformning15 min, 225 krFransfärg15 min, 225 krBrynfärg15 min, 225 krBrynfärg inklusive Brynformning20 min, 325 krSom tillägg i ansiktsbehandlingarna får man 100 kr rabatt på brynfärg, formning och fransfärg.VaxningVi använder oss av Maria Åkerbergs Sugar Wax som är mindre smärtsamt. Vaxet består av socker och vatten.Inför och efter vaxning


Skrubba behandlingsområdet ett par dagar före behandlingen, dock inte samma dag. Fortsätt därefter med skrubb en gång i veckan. Till detta rekommenderar vi AHA och Jojoba Peeling.

Efterbehandla med Aloe Vera, Shower och Bath Oil eller After Sun Lotion. Undvik solning under behandlingsdagen samt två dagar efter.

Andra besöket rekommenderas efter 2–4 veckor, på grund av hårets olika växtfaser. Därefter rekommenderas behandling ungefär var 4 – 6 vecka.

Den bästa deodoranten att använda efter vaxning är Saltdeo, eftersom den innehåller alun. Alla deodoranter från MARIA ÅKERBERG fungerar, eftersom de är fria från aluminiumklorid och alkohol.Vax hela ben60 min, 595 krVax halva ben30 min, 425 krVax axiller (armhålor)30 min, 425 krVax Bikinilinje30 min, 425 krKroppsbehandlingar

Body scrub


Skrubb av hela kroppen med en behaglig peelingkräm som gör huden mjuk och len. Efter dusch väntar insmörjning med skön bodylotion.

40 min, 555 krSaltskrubb


Skrubb av hela kroppen med en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Efter dusch väntar insmörjning med skön bodylotion.

40 min, 555 krChokladinpackning


Först skrubbas hela kroppen och efter dusch får du njuta av en helkroppsmassage i varm chokladolja. Därefter omsluts du av en värmande inpackning, och medan chokladens lyxiga effekt intar din kropp och själ får du njuta av en avslappnande ansiktsrengöring.

Behandlingen avslutas med en god chokladbit. En Fantastisk upplevelse för alla chokladälskare!

100 min, 1050 krAromainpackning


Först skrubbas hela kroppen och efter dusch appliceras en valfri aromaolja. Därefter omsluts du av en värmande inpackning och under tiden som inpackningen verkar, får du njuta av en ansikts- och hårbottenmassage. Din hud blir härligt mjuk och len.

90 min, 950 krAntiCellulit behandling

Först torrskrubbas din hud och efter dusch får du en lymfmassage med cellulitolja och koppning. Därefter omslutas du av en värmande inpackning och under tiden som inpackningen verkar, får du en lymfmassage över ansiktet.

Ej lämplig behandling för dig som är gravid, har högt blodtryck eller hjärtproblem.

Denna behandling är bra att göra som en kur och följa de rekommendationer som terapeuten ger.

90 min, 950 krBrun utan sol

Ger huden en naturlig färg med en lätt brun ton. En härlig behandling som börjar med skrubb. Därefter väntar insmörjning med en brun utan sol-produkt i ett jämt lager.

20 min, (ansikte) 450 kr
50 min, (helkropp inkl. ansikte) 650 krHänder och fötter

Mjuka händer


Vårdande behandling för dina händer som börjar med peeling, mask och inpackning. Avslutas med en ljuvlig massage och insmörjning av dina händer.

30 min, 455 krMjuka fötter


En avkopplande behandling som börjar med ett varmt och mjukgörande fotbad. Sedan skrubbas dina fötter och fotmask appliceras. Avslutas med en skön fotmassage.

40 min, 555 krBad

Massagebad med ljusterapi


Njut av ett varmt och härligt massagebad med ljus- och aromaterapi.

25 min, 400 krDubbelbad


Bubbla i ett varmt och härligt bad tillsammans med en god vän eller med någon du håller kär.

30 min, 500 krBastu

Infraröd bastu


Bastubadet sker i en behaglig temperatur mellan 40 - 60 grader. Den härliga värmen i en infraröd bastu ger samma värmekänsla som du känner av solens strålar, och är välgörande för både kropp och själ.

1 - 2 personer, 30 min, 200 kr/person. 60 min, 300 kr/person
3 - 4 personer, 30 min, 170 kr/person. 60 min, 270 kr/person

10-kort - 1800 kr/personInfraröd bastu och relaxrum1 - 4 personer, 90 min, 350 kr/person
5 - 8 personer, 2 tim, 320 kr/personTill kroppsbehandlingar, bad och bastu ingår lån av badrock, handduk och tofflor.Grupptema

Makeupparty


Boka in ett makeupparty tillsammans med dina vänner. Jag visar och berättar om Maria Åkerbergs makeupprodukter och ni får lägga en dag- eller festmakeup på er själva. Ni får tips och råd om hur man lägger en naturlig makeup och jag hjälper er att hitta rätt färg och produkt.

Ni bjuds på hembakat fika och alla får med sig en liten gåva hem. Dessutom erhåller ni 10 % rabatt på Maria Åkerbergs makeup och penslar.

2-6 personer, ca 2-3 tim, 400 kr/personHudvårdsmys


Unna dig en mysig och skön stund tillsammans med dina vänner!

Ni väljer ett eget hudvårdstema, sedan berättar jag om produkterna och ni får göra en härlig behandling på er själva.

Ni bjuds på hembakat fika och alla får med sig en liten gåva hem. Dessutom erhåller ni 10 % rabatt på Maria Åkerbergs produkter.

Hudvårdstema att välja på: ansiktsvård, mjuka händer, mjuka fötter, kroppsvård och lovely mother/baby vård.

2-6 personer, ca 2 tim, 300 kr/personSpapaket


Till spapaketen ingår frukt och dryck i relaxen samt lån av badrock, handduk och tofflor.

Har ni önskemål om andra behandlingsupplägg än de som finns nedan, skräddarsyr jag gärna efter behov.

I spapaketen med 15 min, 30 min, eller 60 min behandling kan du välja mellan:

Klassisk massage, spamassage, taktil massage, chokladmassage, ansiktsbehandling, ansiktsmassage, body scrub, saltskrubb, mjuka händer, mjuka fötter, makeup eller brun utan sol.After work spa


Ta med dina arbetskollegor, vänner eller familjen på ett härligt after work spa.

Infraröd bastu, fotbad med ekologisk saltskrubb, hudvårdsvisning i grupp där ni får göra en uppfriskande ansiktsrengöring på er själva, tillgång till relaxen och alla får med sig en liten gåva hem.

3 - 12 personer, ca 2 - 3 tim (beroende på antal), 500 kr/personGrabbspa / tjejspa


Infraröd bastu, massagebad och tillgång till relaxen.

2 - 6 personer, ca 1.5 - 3 tim (beroende på antal), 550 kr/personNjut av livets lyx


60 min behandling, massagebad, infraröd bastu, bärsmoothie och tillgång till relaxen.

1 - 2 personer, ca 3 - 4 tim (beroende på antal), 1250 kr/personNjutbart


30 min behandling, massagebad, infraröd bastu och tillgång till relaxen

1 - 6 personer, ca 2.5 - 5 tim (beroende på antal), 950 kr/personMå bra


15 min behandling, infraröd bastu och tillgång till relaxen.

1 - 8 personer, ca 1.5 - 3 tim (beroende på antal), 500 kr/person

Lägg till 250 kr och få tillgång till massagebadetTillval

På valfri behandling vid bokning kan du lägga till:

  • Infraröd bastu, 150 kr
  • Frukt och dryck i relaxen, 50 kr
  • Pastasallad, 95 kr
  • Bärsmoothie, 40 kr
  • Smörgås och kaffe/te, 50 kr
  • Hembakat fika och kaffe/te, 50 kr
  • Snacksbricka, 50 kr
  • Fotbad med ekologisk saltskrubb, 150 kr
Alla priser är per personEventuell avbokning eller ombokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandling, annars debiteras halva behandlingspriset. Vid ej avbokad behandling debiteras hela beloppet.

Meddela oss om du har några medicinska besvär, allergier eller är gravid.